Iz Zvezde pred majstoricu poručuju: “Do or die”

U utorak, u dvorani “Aleksandar Nikolić” košarkaši Crvene zvezde dočekuju Igokeu u majstorici polufinala plej-ofa ABA lige.

Rezultat u seriji je 1-1, a pobednik će na megdan Budućnosti u finalu.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić smatra da je njegova ekipa naučila nešto iz ubedljivog poraza u Laktašima.

Posle niza odigranih utakmica sa Igokeeom jasno je da nije slučajno da postižu odlične rezultate, i to čitave sezone. Atletiski odličan tim koji vešto koristi svoje mogućnosti. Ono što je dobro za nas u ovom trenutku da je Kori Volden odradio prvi trening sa ekipom posle 10 dana. Problem sa  povredom leđa je saniran, a u oba dosadašnja meča donosili smo odluku o njegovom nastupu neposredno pred samu utakmicu. Zbog svega toga njegova želja treba jako da se poštuje jer je evidentno da zbog povrede i tog odsustva nije dao svoj maksimum. Ognjen Dobrić ima povredu skočnog zgloba ali sam siguran da će „stisnuti zube“ što će biti poruka da mora da se podigne stepen odgovornosti kod svih u meču kome želimo da odigramo bolje nego u Laktašima, da budemo konstantniji u igri, da gradimo rezultat i da dođemo do onoga što želimo a to je pobeda, rekao je trener crveno-belih.

Plejmejker tima sa Malog kalemegdana, Kori Volden, smatra da je ovo utakmica u kojoj mora da se pobedi po svaku cenu.

Moramo sa mnogo boljim stavom da  uđemo u ovu utakmicu. Dobili smo „udarac pravo u usta“ u drugoj utakmici i moramo da odgovorimo.Ovo je „do or die“ utakmica i moramo da izađemo i da se borimo sa svim čime imamo: Dodatni napor i dodatna motivacija. Jako dobro smo svesni značaja ove utakmice pa i pritiska koji donosi, ali moramo da ostanemo mirni i da igramo sa samopouzdanjem, rekao je Volden.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid je „preživeo“ Mančester siti, da li može i Bajern?

Kladi se na Ligu šampiona! Fudbalski spektakl, kakav samo može Liga šampiona doneti, je pred nama! Prethodnih nedelja imali smo priliku...

POVEZANE OBJAVE