Zvezda šampionski i protiv Bačke, het-trik asistencija Gelora Kange [VIDEO]

Bačka – Crvena zvezda 0:5 (0:4)
Pavkov 14′, Gavrić 24′, 36′, Petrović 32′, Ivanić 87′

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su još jednu ubedljivu pobedu u Linglong Superligi Srbije.
U pretposlednjem kolu crveno-beli su savladali Bačku, a sve je rešeno već u prvom poluvremenu u kojem je Zvezda postigla čak četiri gola.

Prvih 15 minuta praktično se ništa nije dešavalo na terenu, a onda je krenula kanonada srpskog šampiona. Prvi gol postigao je Pavkov u 14. minutu posle asistencije Kange, a desetak minuta kasnije Eskić je izgubio loptu na sredini terena, Kanga uposlio Gavrića, a ovome nije bilo teško da u situaciji 1 na 1 pošalje loptu u mrežu.

Nije Zvezda smanjila pritisak na gol domaćina, a na novi gol čekalo se do 32. minuta. Lopta je stigla do Njegoša Petrovića koji je raspalio po njoj sa oko 25 metara i savladao iznenađenog Milojevića koji nije stigao da reaguje.

Do kraja prvog dela mreža Bačke tresla se još jednom, Kanga je kompletirao het-trik asistencija, a Gavrić prvi put bio dvostruki strelac u crveno-belom dresu.

U prvom poluvremenu dobre prilike imali su Vukanović i Gavrić, ali je u prvoj situaciji Milojević odlično odbranio, dok je Gavrić posle solo prodora šutirao pored stative.

U nastavku je tempo malo opao, ali je bilo zanimljivih situacija, uglavnom pred golom Bačke. Gobeljić je u dva navrata odlično prošao po levoj strani i uputio loptu na peterac, ali je prvo zakasnio Pavkov, da bi “kratak” bio i Ben. Katai je u 55. minutu uposlio Pavkova čiji je udarac glavom Milojević teškom mukom zaustavio, a potom je pokušao i sam, međutim njegov pokušaj sa 18 metara završio je pored stative.

Ipak je viđen gol u drugom poluvremenu i to u 86. minutu, kada je Ivanić sjajno završio akciju crveno-belih za konačnih 5:0. Posle ove pobede Zvezda ima 105 osvojenih bodova i 109 postignutih golova, a u poslednjem kolu dočekaće Metalac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nedeljković: Bahar mi je rekao da ću igrati za Čelsi, Zvezda me je formirala

Fudbaler Crvene zvezde Kosta Nedeljković je rekao da mu je bivši trener Barak Bahar rekao da će jednog...

POVEZANE OBJAVE