Milvoki preživeo prvi meč, Dalas napravio brejk na krilima Dončića [VIDEO]

Košarkaši Milvokija i Dalasa poveli su na startu plej-ofa NBA lige.

Milvoki je nakon produžetka bio bolji od Majamija, koji je izborio produžetak košem Batlera uz zvuk sirene. Drama je viđena i u dodatnih pet minuta, Dragić je 20 sekundi pre kraja pogodio trojku za izjednačenje, da bi na drugoj strani Midlton bio brži od sirene i pola sekunde pre kraja pogodio za pobedu Baksa.

Midlton je bio najefikasniji kod Milvokija sa 27 poena, poen manje ubacio je Adetokumbo, Holidej je uz 20 poena imao i 11 skokova, dok je Lopez meč završio sa 18 poena. Kod Majamija Dragić je postigao 25, Robinson 24, a Batler 17 poena iako se propisno ispromašivao (4/22 šut iz igre).

Luka Dončić je vodio Dalas do trijumfa u Stejpls Centru u meču u kojem su Maveriksi uglavnom kontrolisali dešavanja na parketu, iako su Klipersi šest minuta pre kraja imali svoje poslednje vođstvo na meču (98:95). Tri minuta pre kraja poslednji put su izjednačili (100:100), ali je Dalas serijom od 7:0 na manje od minut i po pre kraja napravio presudan korak ka pobedi.

Dončić je zabeležio tripl-dabl postigavši 31 poen uz 10 skokova i 11 asistencija, pratio ga je Hardavej jr sa 21 poenom, Branson je ubacio 15, a Porzingis 14 poena. Boban Marjanović je odlukom trenera meč presedeo na klupi. Kod Klipersa Lenard je postigao 26 poena uz 10 skokova, 5 asistencija i 4 ukradene lopte, a raspoložen je bio još samo pol Džordž sa 23 poena.

Milvoki – Majami 109:107 (99:99)
LA Klipers – Dalas 103:113

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nedeljković: Bahar mi je rekao da ću igrati za Čelsi, Zvezda me je formirala

Fudbaler Crvene zvezde Kosta Nedeljković je rekao da mu je bivši trener Barak Bahar rekao da će jednog...

POVEZANE OBJAVE