Đoković: Moj najbolji meč u Parizu i jedan od tri najbolja u karijeri

Novak Đoković ispisuje istoriju u Parizu.

U još jednom antologijskom meču Novak je svrgnuo sa trona “kralja šljake” i približio se zvanju najboljeg svih vremena. Posle pobede Đoković je rekao da je ovo njegov najbolji meč na Rolan Garosu.

Bez sumnje ovo je moj najbolji meč u Parizu i jedan od tri najbolja u karijeri. Pogotovo ako se u obzir uzmu nivo, protivnik i atmosfera. Bila je sjajna podrška za obojicu, srećan sam što su dozvolili publici da ostane. Jedan od mečeva koje ću pamtiti zauvek, rekao je Đoković.

Nisam dobro počeo, trebalo mi je vremena da se naviknem na njegove loptice, koje su mnogo drugačije. Ali već u prvom setu sam pronašao svoju igru. Imaću dan odmora da se potpuno oporavim i spremim za meč sa Cicipasom koji je u odličnoj formi. Znam šta treba da radim, ali znam i da on ne želi da se zaustavi. Šljaka je njegova omiljena podloga.

Potom je rekao nekoliko reči o Nadalovim rezultatima na šljaci.

Teško je zaista pronaći reči za to. Ta količina pobeda ovde je prosto neverovatna i znate da morate da osvojite Mont Everest ako želite da ga pobedite. Pamtiću ovo dugo, ne samo zbog pobede već i atmosfere, zaključio je najbolji svetski teniser.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Osvojili Skudeto, a onda ‘hladan tuš’: Velika zvezda Intera na leto napušta Meacu

Nakon tri godine pauze, milanski Inter ponovo je prvak Italije. Nakon što se titula proslavila, dolazi svojevrstan hladan tuš...

POVEZANE OBJAVE