Štoper na raskrsnici: Neizvesna sudbina igrača Crvene Zvezde

Ekipa Crvene Zvezde uskoro počinje sa pripremama za novu sezonu.

U planu je da na prozivci bude i štoper Srđan Babić, pozajmljeni igrač portugalskog Famalikaa.

Obzirom da je dobro igrao u Portugaliji, stručni štab na čelu sa Dejanom Stankovićem bi želeo da on čini konkurenciju u odbrani zajedno sa Milošem Degenekom, Strahinjom Erakovićem, Radovanom Pankovim i novopridošlim Aleksandrom Dragovićem.

Njemu je preostalo još šest meseci važećeg ugovora sa crveno belima ali se tu stvari menjaju. Naime, Famalikao želi da otkupi Babićev ugovor i pored njih i Braga je zainteresovana za njegove usluge.

On je i sam, gostujući u jednoj emisiji banjalučke televizije Elta govorio o svojoj situaciji osvrnuvši se na to da niko iz Zvezde nije reagovao na ponudu od 1.300.000 evra i 10 procenata od naredne prodaje.

Sve je otvoreno, imam ugovor sa Zvezdom još šest meseci tako da moram da se pojavim na prozivci, a videćemo da li ću i ostati. Sve je otvoreno – rekao je Babić i dodao

Pričao sam sa upravom i trenerom Dejanom Stankovićem, njihova ideja je da zaigram sa Dragovićem, ali stvarno je dobra konkurencija. Ima pet štopera i nije lako izboriti se sa takvom konkurencijom.

Babić je za Crvenu Zvezdu odigrao 79 mečeva i postigao 7 golova uz 2 asistencije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pored Duljaja još jedan trener napušta Partizan

Igor Duljaj nije jedini koji je napustio klupu fudbalskog kluba Partizan. Duljaj je sinoć smenjen sa pozicije šefa strućnog štaba...

POVEZANE OBJAVE