Nejmar: Navijam za Mesija, kad mi ne igramo!

U finalu Kopa Amerike 11. jula gledaćemo duel reprezentacija Argentine i Brazila, Lionela Mesija i Nejmara. Brazilci su do borbe za trofej stigli pobedom protiv Perua 1:0, dok su im se tamo pridružili Argentinci posle dramatičnog meča sa Kolumbijom. 

Najbolji fudbaler Brazila Nejmar kaže pred finale Kopa Amerika s Argentinom da se na terenu prijateljstva zaboravljaju, pa i ono s Leom Mesijem.

Mesi je, kao što sam uvek govorio, najbolji igrač kojeg sam ikada video, veliki mi je prijatelj, ali sada smo u finalu i rivali smo. Želim da pobedim, to bi bio prvi moj trofej Kopa Amerika. I Mesi je dugo u potrazi za prvom titulom sa nacionalnim timom – svaki put kada mi nismo tu, navijao sam za njega. Recimo, u finalu SP 2014. sa Nemačkom, rekao je Nejmar i dodao:

Ipak, sada je Brazil u igri i prijateljstvo ostavljamo po strani. Jeste teško zaboraviti na prijateljstvo s nekim, ali i kada vi igrate igricu sa svojim prijateljem, želite da pobedite. Tako će biti i u subotu.

Brazil je branilac titule, ali Nejmar tada nije bio u timu zbog povrede.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE