Perez: Kasiljas i Raul dve najveće prevare Reala

Španski “El Konfidensal” došao je u posed snimaka iz 2006. godine u kojem je u centru pažnje predsednik Real Madrida Florentino Perez.

Na snimku se čuje kako negativno komentariše dve legende kluba Raula i Ikera Kasiljasa, što je izazvalo veliki skandal u Španiji.

-Bekam je dobar i veoma pametan momak. Zarađuje 30 miliona evra godišnje. Ronaldo Nazario takođe. Zidan dobija 25 miliona. A onda, tu je Raul koji ne prodaje apsolutno ništa. Čoveče, ništa, ni dres, ni medijsku pažnju nema. Loš je, veruje da je Real njegov i on je jedan od razloga zbog kojih sam otišao. Uništava klub, moral igrača, sve. Veoma loš čovek, rekao je Perez, pa nastavio:

-Kasiljasa navijači obožavaju. Ne znam zašto ga brane i vole toliko. On je jedna prevara, a druga je Raul. To su dve najveće prevare Real Madrida, rekao je Perez koji je u tom periodu napustio funkciju prvog čoveka kraljevskog kluba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kreće polufinale ABA lige: Partizan – Budućnost

Košarkaši Partizana večeras počinju polufinalnu seriju ABA lige, gde im je rival Budućnost iz Podgorice. U četvrtfinalnim mečevima, Partizan je...

POVEZANE OBJAVE