Vazura nezadovoljan žrebom

Partizanu u četvrtak predstoji prvi meč u kvalifikacijama za Ligu Konferencija protiv Dunajske Strede iz Slovačke. Iako neće biti lak posao za crno-bele svi se andaju uspešnom prolasku u narednu rundu, a od danas je poznato ko su potencijalni rivali.

Naime, ukoliko savladaju Slovake izabranici Aleksandra Stanojevića idu na pobednika meča a Soči (Rusija) – Kešla ( Azerbejdžan). Predstavnik Premijer lige Rusije se smatra favoritom za prolazak dalje.

Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura nije bio zadovoljan žrebom.

Izvukli smo najtežeg mogućeg protivnika, ali mislima smo sada samo na utakmici sa Dunajskom Stredom, koja je u četvrtak. To je prioritet i prepreka koju moramo da pređemo! Tek onda ćemo razmišljati o novom protivniku. Mislimo da je Soči favorit u prvoj utakmici i da je jako težak protivnik, ali verujemo u našu ekipu i momke, u dobru atmosferu u Partizanu i ekipi. Pričaćemo više o toj utakmici posle ovog dvomeča koji nam predstoji u Evropi, rekao je Vazura za zvanični sajt kluba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON MVP PRIZNANJA: Tri Evroligaša žele Makedonca iz Uniksa!?

Košarkaši Uniksa igraće u polufinalu plej-ofa VTB lige protiv Lokomotive Kuban. Nekadašnji Evroligaš ima i MVP-a ligaškog toka ovog takmičenja....

POVEZANE OBJAVE