Mornar dovodi hrvatskog NBA prospekta?

Mornar je odlučio da u potpunosti rekonstruiše ekipu.

Posle prošle sezone u kojoj su se u potpunosti oslonili na američke košarkaše, čini se da su ove godine napravili zaokret i da žele da postanu centar za razvitak igrača iz regiona.

Posle zvaničnog dolaska četvorice košarkaša, na red je stigao i veomatalentovani hrvatski košarkaš.

Naime, igrač Cibone Lovro Gnjidić nalazi se blizu prelaska u Mornar, i to je potvrdio i Đorđije Pavićević, prvi čovek kluba.

Čitao sam kako neki potcenjuju Mornar i ono što Gnjidić kod nas može imati. Nije mi ugodno čitati takve izjave, ali imam utisak da neki ljudi žive u davnim vremenima. Cibona je pojam, Cibona je za mene najveći klub s ovih prostora. No, Cibona ima puno problema već niz godina. S druge strane Mornar iz Bara velikim koracima grabi napred. Pogledajte naše rezultate, a dođite u Bar pa pogledajte uslove koje naši igrači imaju na raspolaganju. I koje nudimo Gnjidiću. Mi ga vidimo kao NBA projekat, nudimo mu vrhunski rad, sjajne saigrače i sve što treba da se njegov neupitni talent pretvori u igračku klasu. Gnjidić je sve to prepoznao i zato želi da dođe, rekao je Pavićević za “Sportske novosti“.

Gnjidić je rođen 2001. godine, igra na poziciji beka i visok je 197 centimetara. u protekloj sezoni je odigrao 16 utakmica u ABA ligi, i u proseku je postizao 6,3 poena po meču za skoro 15 minuta provedenih na terenu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zidan već odbio jednog velikana?

Fudbaleri Bajerna imaju lošu sezonu iza sebe pošto su izgubili titulu posle 11 godina, ali je mogu koliko-toliko spasiti...

POVEZANE OBJAVE