Šok: Srbija ostala bez selektora

Futsal reprezentacija Srbije uspela je da se kvalifikuje za svetsko prvenstvo koje se ove godine održava u Litvaniji.

Orlovi su u vrlo teškoj grupi sa Argentinom, Iranom i SAD-om ali danas je iz Fudbalskog saveza Srbije stigla loša vest.

Selektor tima Goran Ivančić odlučio je da se povuče sa te pozicije iz privatnih razloga.

Uz svu nadu da ću se izboriti sa privatnom preprekom koja se našla na mom putu da nacionalni futsal tim povedem na predstojeće FIFA futsal prvenstvo sveta u Litvaniji, moram sa žaljenjem da vas obavestim da nisam u mogućnosti da na adekvatan način odgovorim obavezama i odsustvima koje nas očekuju.– rekao je on.

Između ostalog se zahvalio svima u Savezu sa kojima je sarađivao smatrajući kako je zadovoljan svojim selektorskim radom.

Kao selektor postigao sam sve što se od mene očekivalo, plasirali smo se na oba velika takmičenja (UEFA futsal EURO 2018 i FIFA futsal SP 2021), a na dobrom smo putu da se kroz baraž plasiramo i na sledeće Evropsko prvenstvo u Holandiji 2022. Učestvovao sam u formiranju mlade futsal reprezentacije koja predstavlja svetlu budućnost našeg sporta. Siguran da će moji naslednici u stručnom štabu “A” reprezentacije učiniti sve da nastave istim, uspešnim putem.– istakao je Ivančić.

Naša selekcija će krajem jula i prvog avgusta igrati dve zatvorene prijateljske utakmice sa Marokom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BOMBA NAD BOMBAMA: Roberto de Zerbi PONOVO u Seriji A!

Navijači Milana ne žele Žulena Lopetegija na klupi ekipe sa San Sira. Italijanski mediji prenose da će uprava kluba poslušati...

POVEZANE OBJAVE