U Zvezdi znaju kako da vrate Bjelicu u klub

Crvena zvezda je u doosadašnjem delu prelaznog roka dovela četiri nova igrača. U klub su stigli Nikola Ivanović, Luka Mitrović, Stefan Lazarević i Nikola Kalinić.

Dolasci se tek očekuju jer će borba za trofeje u ABA biti velika s obzirom da je Partizan ušao veoma ambiciozno u sezonu.

jedan od igrača oko kojeg su se “lomila koplja” jeste i Nemanja Bjelica. Naime, pošto mu je istekao ugovor sa Majamijem, krilni centar reprzentacije Srbije je postao slobodan igrač. Vrl oje izvesno da se neće vraćati u NBA, a mediji su nekoliko dana pisali da je u pregovorima sa Partizanom.

Ipak, od toga nije bilo ništa, a Bjelica je još uvek bez kluba.

Član predsedništva KK Crvena zvezda, zadužen za sportska pitanja, Marko Kešelj, im plan kako da natera nekadašnjeg saigrača da se vrati na Mali Kalemegdan.

On je prvenstveno moj prijatelj i drug. Znam da je moj motiv povratka u klub bio trofej, jer sam se osećao prazno bez osvojenog trofeja sa Crvenom zvezdom. Dve prelepe godine koje smo nas dvojica zajedno proveli u klubu nismo krunisali nijednim trofejom, verujem da će se u njemu probuditi ista želja, da karijeru ovenča peharom sa Crvenom zvezdom i da će se jednog dana odlučiti za povratak, odgovorio je Kešelj za Telegraf.

On je upitan o predstojećem prvenstvu gde će se ponovo voditi borba za trofeje između Crvene zvezde i Partizana.

Jeste, dosta dobrih igrača je potpisalo u ovom prelaznom roku, ali derbi je jedan i zato je to što jeste. Zvezda – Partizan. Možda bi i moja lična želja bila da finale Jadranske lige bude Zvezda – Partizan. Dugo ga nije bilo, bio bi to pravi praznik košarke, završio je Kešelj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid je „preživeo“ Mančester siti, da li može i Bajern?

Kladi se na Ligu šampiona! Fudbalski spektakl, kakav samo može Liga šampiona doneti, je pred nama! Prethodnih nedelja imali smo priliku...

POVEZANE OBJAVE