Stanković posle žreba: Sad samo razmišljam o Šerifu

Fudbaleri Crvene Zvezde saznali su imena potencijalnih rivala u plej ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ukoliko eliminišu moldavski Šerif, crveno beli će u četvrtoj rundi igrati sa pobednikom meča Dinamo Zagreb – Legija Varšava.

Međutim, trener Crvene Zvezde Dejan Stanković isključivo je fokusiran na duel sa moldavskim timom.

Kao što sam rekao pred Kairat, od nas će da zavisi kakv će protivnik da bude. Tada mu nismo dali da diše, nadam se da će tako da bude i protiv Šerifa. Imaju dosta stranaca sa talentom, iz njih može da izađe individualni kvalitet. Gledaćemo od starta da ih pritisnemo. Gledaćemo da protivniku otkinemo sve ono što je dobro. – rekao je on.

Poredio je Stanković kvalitete Šerifa i Kairata.

Ne mogu da upoređujem Kairat i Šerif. Kairat u nekim segmentima igre ocena je 7,5, a Šerif u nekim segmentima igre je 8. Ako to raščlaniš veliko je pitanje ko je bolji. Zavisiće sve od nas i verujem da ako odigramo kao protiv Kazahstanca pobedićemo.

O mogućem susretu Crvene Zvezde i Dinama, Stanković je rekao:

Ne mogu da dobacim dotle. Ako bude biće dosta vremena o tome da se priča. Ne želim momcima da dajem dodatni pritisak da misle na Dinamo. Možda bude Dinamo, ali ne mogu sada da razmišljam o njima, sad samo razmišljam o Šerifu. Moldavci su za nas ozbiljna stanica. Samo da prođemo dalje, a posle ćemo da razmišljamo o Dinamu ili Legiji.

Podsetimo, meč Crvene Zvezde i Šerifa igra se sutra sa početkom od 21 sat na stadionu “Rajko Mitić”. Ukoliko crveno beli ne savladaju Moldavce, igraće u plej ofu Lige evrope protiv pobednika meča Jang Bojs – Kluž.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Petrušev tragičar, Barsa do pobede posle produžetka (VIDEO)

Još jedan neverovatan meč je viđen u plej-ofu Evrolige. Barselona je slavila u Pireju protiv olimpijakosa 85:83 posle produžetka. Domaćin...

POVEZANE OBJAVE