Partizanov tim za Soči: Stanojević napravio dve promene u odnosu na Slovačku

Trener Partizana Aleksandar Stanojević odlučio se za 11 igrača koji će se naći na terenu protiv Sočija u okviru trećeg kvalifikacionog kola za Ligu konferencija.

Stanojević je odlučio da priliku da Marku Živkoviću, drugi igrač koji je u prethodnom superligaškom kolu zaradio da ostane starter je Aleksandar Šćekić kao i Saša Zdjelar. Na teren od prvog minuta će se vratiti Lazar Marković. Još jednu promenu u odnosu na Slovake pripremio je Stanojević, naime Danilo Pantić će se pojaviti na poziciji levog krila umesto Nemanje Jovića.

Stanojević je najavio da će se među stative vratiti Aleksandar Popović, kao i da će Siniša Saničanin  posle predaha opet na teren, ostala mesta u timu ionako se čine zacementirana u ovom času, pa se očekuje da Partizan u četvrtak od 18 časova istrči u formaciji 4-2-3-1: Popović – Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Marković, Natho, Pantić – Rikardo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE