Lazić: Sezona će na početku biti vrlo komplikovana zbog rasporeda

Ovog leta su crveno-bele pojačali Ivanović, Holins, Vajt, kao i povratnici Mitrović, Kalinić, Lazarević i Volters, a trener Dejan Radonjić je najavio još dovođenje centra.

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić kaže da ekipu čeka naporan rad na pripremama i da će biti potrebno da se ekipa uigra.

-Očekuje nas naporan rad u narednom periodu. Nemamo baš previše vremena jer do početka nove sezone imamo nešto više od mesec dana, što znači da moramo da maksimalno da iskoristimo taj period – svaki trening, svaku prijateljsku utakmicu. Doživeli smo mnogo promena i biće nam potrebno vreme da se uigramo kao tim, i da budemo spremni za novu sezonu“, rekao je kapiten Zvezde i dodao:

-Sezona će na početku biti vrlo komplikovana i zbog rasporeda, po kojem u prvih sedam kola Evrolige igramo čak pet utakmica na gostujućem terenu. Na nama je da radimo vredno u narednom periodu i da budemo spremni za prvu takmičarsku utakmicu.

Sezona za Zvezdu počinje 24. septembra utakmicom sa Splitom

Ekipa je posle dvodnevnih testiranja nastavila sa radom u hali “Aleksandar Nikolić” od srede, a timu se u narednim danima priključuju Nikola Ivanović i Ostin Holins.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan želi Zvezdino dete koje blista ove sezone?

Fudbalere Partizana, nakon što su izgubili šampionsku trku sa Crvenom zvezdom, očekuje do kraja sezone borba za drugom mesto...

POVEZANE OBJAVE