Mihajlović besan na sudiju nakon remija Bolonje: “Upropastio je utakmicu!”

Fudbaleri Bolonje u noćašnjem duelu remizirali su sa Đenovom 2:2, a srpski trener isključen je nakon negodovanja zbog dosuđenog jedanaesterca za goste u finišu meča.

Jedanaesterac je bio vrlo diskutabilan, na kraju je koštao Bolonju trijumfa, a nakon utakmice oglasio se Mihajlović, koji je istakao da je sudija Frančesko Forna upropastio meč i da je njegov tim zaslužio pobedu.

“Bonifazi je bio fauliran, bilo je jasno, zatim se pri padu naslonio na protivnika i to nije smelo da bude okarakterisano kao potez za penal. Potrebno je dobro proceniti takve situacije, a sudija je ovaj put upropastio utakmicu. Mnogo toga se može reći na ovu temu, ipak momci su učinili sve da ostvare pobedu protiv odličnog rivala. U prvom poluvremenu smo bili malo napeti, a zatim smo se oporavili i zaslužili smo pobedu”, zaključio je Mihajlović.

Srpski stručnjak dobio je direktan crveni karton u nadoknadi vremena nakon oštrog protesta zbog pomenute odluke glavnog arbitra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kristijano Ronaldo najplaćeniji sportista na svetu

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo našao se na vrhu Forbsove liste najplaćenijih sportista na svetu. Američki magazin...

POVEZANE OBJAVE