SADIK ODVEO ALMERIJU NA PRVO MESTO: U PARTIZANU MOGU DA BUDU ZADOVOLJNI, EVO I ZAŠTO

Fudbaleri Almerije izbili su na lidersku poziciju Segunde, oni su nagostovanju slavili u Đironi,a junak novog trijumfa crveno-belih bio je Umar Sadik.

Bivši napadač Partizana je novim golom u 52. minutu doneo vođstvo Almeriji, da bi zatim 16 minuta kasnije sjajno asistirao Lukasu Robertoneu za šesti trijumf u sezoni.

Bio je to treći duel zaredom kakobivši fudbaler Partizana trese mrežu protivnika, što ga je ostavilo na liderskoj poziciji liste strelaca Segunde sa šest golova, a u drugoj ligi Španije upisao je ukupno 26 pogodaka na 46 mečeva. Na sve to ima i 10 asistencija.

Sadikovim golovima nedavno su se radovali i u Humskoj, pošto se nakon 25. u dresu Almerije u kasu Partizana slilo pola miliona evra. Ujedno, pošto je Umar odigrao 50. utakmicu za španski klub crno-beli su inkasirali još 500.000 evropskih novčanica.

Najveću premiju, crno-beli čekaju na proleće, ukoliko Almerija sa  Sadikom izbori plasman u La ligu, Partizanu sleduje dodatnih 3.000.000 evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VRLO VAŽNA UTAKMICA: Joksimović imao poruku pred Voždovac

Fudbaleri niškog Radničkog u trećem kolu plej-auta Superlige Srbije dočekuju Voždovac. Obe ekipe vodiće tako važnu borbu u želji da...

POVEZANE OBJAVE