Ivanić nakon remija: Moramo biti zadovoljni!

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su u gostima sa danskim Midtjilandom rezultatom 1:1, u okviru trećeg kola grupne faze Lige Evrope.

Mirko Ivanić doneo je prednost Zvezdi u 58. minutu, ali dvadesetak minuta kasnije domaći su stigli do izjednačenja. Ipak, Zvezdin vezista kaže da je zadovoljan rezultatom.

Pre svega, mogu da kažem da je dobar rezultat. Iako smo poveli sa 1:0, mislim da je protivnik imao dosta šansi u prvom poluvremenu, tako da moramo biti zadovoljni. S obzirom na to da smo imali nekoliko povređenih igrača, mislim da smo ipak odigrali jednu odličnu utakmicu i dali sve od sebe što je najvažnije. U svlačionici smo čestitali jedni drugima, izjavio je Ivanić.

On je dodao da mu pogodak mnogo znači i izrazio nadu da će ih biti još u nastavku, kako u Evropi, tako i u domaćem šampionatu.

Crveno-beli su lideri na tabeli u svojoj grupi, a naredni meč u Ligi Evrope igraju upravo protiv Midtjilanda u Beogradu 4. novembra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Salah napušta Liverul? Ovaj klub želi reprezentativca Egipta

Kako javljaju engleski mediji jedan od najboljih fudbalera Liverpula Mohamed Salah će ovog leta napustiti taj klub. Za odličnog fudbalera...

POVEZANE OBJAVE