La liga: Real savladao Valjekano, Falkao samo ublažio poraz! (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Rajo Valjekano na svom stadionu rezultatom 2:1, u poslednjem subotnjem meču ovog kola španske La lige.

Madriđani su poveli već u 14. minutu golom Krosa, nakon asistencije Asensija. U 38. minutu prednost Reala duplirao je Benzema. On je prihvatio sjajnu asistenciju Alabe i matirao golmana gostiju Dimitrievskog.

Domaći su u drugom poluvremenu uglavnom kontrolisali utakmicu, ali su na momente gosti pretili preko Ntekea i Bebea. Real je imao šansu preko Benzeme i Asensija da stigne i do veće predosti i reši sve dileme, ali nisu realizovali te prilike.

U 77. minutu Radamel Falkao postigao je pogodak glavom nakon sjajnig centaršuta Garsije. Inače, Falkao je ušao sa klupe u igri u 69. minutu umesto Ntekea i manje od deset minuta bilo mu je dovoljno da postigne pogodak. Ovim golom meč je uveden u neizvesnu završnicu, ali gosti nisu uspeli da stignu do izjednačenja.

Real Madrid je lider sa 27 bodova, a Valjekano nakon ovog kola ostaje na 20 bodova i trenutno zauzima šestu poziciju na tabeli.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE