Siti bolji u “derbiju šeika”, Milan se vratio iz mrtvih, Dortmund pred eliminacijom (VIDEO)

U derbiju večeri između Mančester sitija i PSŽ-a završio je pobedom domaćina 2:1 posle preokreta. Gosti su došli u vođstvo golom Mbapea, dok je vrlo brzo Siti okrenuo golovima Sterlinga i Gabrijela Žezusa.

U drugom meču u grupi Lajpcig je kao gost deklasirao Briž 0:5, i na taj način se revanširao Belgijancima za poraz u Nemačkoj.

U grupi A Siti ima 12 bodova, PSŽ 8, dok Lajpcig i Briž imaju po 4 boda, s tim što nemački tim ima bolji međusobni skor.

U grupi B Liverpul je rutinski savladao Porto 2:0 i nastavio fantastičan niz sa maksimalnim učinkom posle pet kola. Strelci za tim sa Enfilda bili su Tijago Alkantara i Mohamed Salah.

U drugom meču Atletiko i Milan odigrali su uzbudljiv meč u kojem je slavio sedmostruki prvak Evrope 0:1. Strelac jedinog gola bio je Žunior Mesijas u 87. minutu.

Liverpul ima 15 bodova, Porto 5 i Atletiko po 5, Milan sada ima 4 boda.

Real Madrid je pobedom nad Šerifom u Tiraspolju 0:3 obezbedio prolazak dalje, a na taj način poslao i Inter u nokaut fazu. Strelci za tim Karla Anćelotija su bili Alaba, Kros i Benzema.

Sporting iz Lisabona je pobedom nad Borusijom Dortmund 3:1 na pragu prolaska u nokaut fazu. Prva dva gola postigao je Pedro Gankalveš, dok je treći delo Pedra Pora. Gol za goste postigao je Malen.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE