Posle pobede nad Španijom: Medvedev ima poruku za Đokovića

Teniska rerprezenatcija Srbije plasirala se u četvrtfinale Dejvis kupa. Da su Rusi izgubili od Španije u poslednjem kolu, Srbija bi ostala bezčetvrtfinala

Posle meča drugi teniser sveta bio je vidno raspoložen. Dobio je pitanje da li je zaslužio večeru od Đokovića, Rus je uz osmeh odgovorio.

– Videćemo. Sigurno neće biti večere dok traje završnica u Madridu, ali kada sve prođe što da ne – istakao je Danil Medvedev.

Rusi su i pre dubla bili obezbedili prolaz dalje, ali su se maksimalno borili da slave i u dublu.

– Primili smo veliki broj poruka od ljudi iz Srbije. Neću da kažem ko je u pitanju. Pisalo je naravno “Pobedite”, “Navijamo za vas”. Iskreno bilo je veoma zabavno. To je draž ovog formata Dejvis kupa. Mi nismo ni hteli da izbacimo Španiju ili ostavimo Srbiju. Igrali smo za sebe. Na kraju je bio takav rasplet da Srbija ima više razloga za zadovoljstvo – izjavio je Medvedev.

Srbija će u četvrtfinalu u Madridu na megdan Kazahstanu, dok će u glavnom gradu Španije Rusija za prolaz u polufinale igrati protiv Švedske.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MADRID: Rusi prvi do najboljih 8

Ruski teniseri Andrej Rubljov i Danil Medvedev plasirali su se u četvrtfinale mastersa u Madridu. Posle dobijenog taj brejka, Medvedev...

POVEZANE OBJAVE