Kanađanin vodio Partizan do pobede nad Ribnicom

Odbojkaši Partizana pobedili su kao domaćini, u okviru 10. kola Superlige, Ribnicu sa 3-1 u setovima (25:23, 25:17, 20:25 i 25:18).

Prvi set bio je potpuno neizvestan, ali su ga na samom kraju prelomili odbojkaši crno-belih. U drugom setu su već u ranoj fazi stekli zalihu prednosti, koju su do kraja ovog dela samo uvećali.

U trećem setu ista situacija, samo sa promenjenim ulogama, pa je Ribnica produžila ovu utakmicu, ali ipak nije uspela ništa više od toga, jer je Partizan tokom čitavog poslednjeg seta kontrolisao igru i pobedio.

Najbolji igrač utakmice bio je Kanađanin iz redova pobednika Nejtan Delgadajs sa 22 osvojena poena, dok su Milutin Nejić i Lazar Marinović sakupili po 13. Ribnicu su poenterski predvodili Stefan Okosanović sa 16 i Ivan Todorović sa 15 poena.

Partizan je sada na 3. mestu tabele Superlige, sa 6 poena zaostatka za večitim rivalom Crvenom zvezdom i i 2 za drugoplasiranom Vojvodinom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MADRID: Rusi prvi do najboljih 8

Ruski teniseri Andrej Rubljov i Danil Medvedev plasirali su se u četvrtfinale mastersa u Madridu. Posle dobijenog taj brejka, Medvedev...

POVEZANE OBJAVE