LA LIGA: Rajo iskoristio kiks Sosijedada (VIDEO)

U okviru 18. kola španske La Lige pobede su danas zabeležili timovi Rajo Valjekana i Viljareala. Na taj način je Žuta podmornica upravo pomogla timu Raja da se bolje pozicionira na tabeli.

Razlog tome je što je Viljareal kao gost slavio protiv Real Sosijedada sa 3-1. Utakmicu je obeležio Džerard Moreno.

Nije izgledalo da će biti tako kada je Isak sjajnim šutem doveo domaći tim u prednost u 32. minutu. Ipak, nisu fudbaleri Sosijedada slavili dugo jer je već šest minuta kasnije Džerard Moreno bio najviši u skoku nakon kornera i tako doneo izjednačenje.

Imali su gosti veći posed lopte u ovom delu utakmice i zasluženo stigli do izjednačujućeg gola, ali se time nisu zadovoljili. Još jače su krenuli sa udarima i epilog je krajnji rezultat.

Ponovo je na sličan način kao i u prvom poluvremenu, gol postigao Džerard Moreno, nakon aistencije Alberta Morena, tako da su gosti na taj način poveli sa 2-1.

Konačan rezultat postavljen je tek u šestom minutu nadoknade. Ovog puta je Džerard Moreno bio u ulozi asistenta, a u gol je loptu sproveo Samjuel Čukvueze.

Na taj načije je Rajo Valjekano, koji je nešto ranije pobedio na svom terenu Alaves sa 2-0, ostao ispred Sosijedada, sa vodom prednosti.

Već u prvom poluvremenu sve je bilo rešeno. Prvo je u 19. minutu golom Gvardiole koji je imao odličan osećaj za gol nakon upućenog centaršuta. Tek sedam minuta kasnije, nakon kornera, prednost je duplirao Alehandro Katena, koji je glavom po drugi put matirao golmana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZ NESTVARAN DABL DABL JOKIĆA: Marej u drami odveo Denver na Minesotu! (VIDEO)

Košarkaši Denvera plasirali su se u polufinale zapadne konferencije NBA lige. Sinoć su u veoma napetoj utakmici pobedili LA Lejkerse...

POVEZANE OBJAVE