ARSENAL UBEDLJIV PROTIV LIDSA: Martineli efikasan (VIDEO)

U jedinoj današnjoj utakmici 18. kola Premijer lige koja nije odložena, Fudbaleri Arsenala dobili su, kao gosti, Lids sa ubedljivih 4-1.

Već na poluvremenu sve je bilo jasno. Nakon dva gola Martinelija, posle asistencija Lakazeta, odnosno Džake, gosti su u 28. minutu već imali 2-0.

Pred kraj poluvremena Bakajoko Saka je povisio na 3-0, nakon što je lopta zakačila nekog od igrača domaćih i tako prevarila golmana Lidsa.

Želeli su fudbaleri Lidsa da dođu do gola, što im je i pošlo za rukom u 75. minutu sa penala, kada je precizan bio Rafinja. Tome je prethodio prekršaj Bena Vajta.

Posle još jedne dobre akcije, Emil SMit Rou je postigao novi gol za Arsenal i tako postavio konačan rezultat u 84. minutu utakmice.

Arsenal se sada nalazi u zoni koja vodi u Ligu šampiona, jer je na 4. mestu sa 32 boda, dok je Lids 16. sa 16 bodova, ali će se to možda promeniti jer ova dva tima sada imaju i po dve utakmice više od svojih rivala.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZ NESTVARAN DABL DABL JOKIĆA: Marej u drami odveo Denver na Minesotu! (VIDEO)

Košarkaši Denvera plasirali su se u polufinale zapadne konferencije NBA lige. Sinoć su u veoma napetoj utakmici pobedili LA Lejkerse...

POVEZANE OBJAVE