HAOS U RIMU: Milinković-Savić zaratio sa Sarijem i Lotitom!

Fudbaler Lacija i reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić nalazi se na ratnoj nozi sa trenerom ove ekipe Mauricijom Sarijem i predsednikom kluba Klaudiom Lotitom.

Kako prenosi većina medija u Italiji, jedan od najboljih veznih igrača u Seriji A mogao bi da napusti “nebeskoplave” u januaru.

Sari, čini se, sve više gubi konce u ekipi, a nakon što je stavio do znanja da želi da Luis Alberto napusti klub u januaru, sada ima novi plan po kome bi oterao i momka za koga je, navodno, Lotito svojevremeno odbio ponudu tešku čak 140 miliona evra.

Nisam ga prodao ni kada sam mogao da zaradim 140 miliona evra na njegovom transferu, jer sam tada dao reč treneru Inzagiju da to neću učiniti. Novac me ne zanima, ali poštovanje i posvećenost – da, rekao je jednom prilikom Lotito.

Međutim, situacija se zakomplikovala. Milinković-Savić je otišao sa proslave klub uoči Božić pre nego što je Lotito odrao govor. Predsednik Lacija je nakon što je video da je Sergej otišao i poveo nekoliko igrača sa sobom, načisto odlepio.

Milinković-Savić ima ugovor sa Laciom do jula 2024. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BOMBA NAD BOMBAMA: Roberto de Zerbi PONOVO u Seriji A!

Navijači Milana ne žele Žulena Lopetegija na klupi ekipe sa San Sira. Italijanski mediji prenose da će uprava kluba poslušati...

POVEZANE OBJAVE