POGODI “PUNOM” PRAVO U 500.000 RSD – BUDI GOSPODAR GOLOVA I OSVOJI KEŠ!

Voliš fudbal i važiš za iskusnog kladioničara? Dovoljno!

Sportska kladionica Meridian svakog dana donosi zanimljive promocije, a ovog puta te izaziva da pogodioš najveću kvotu na tiketu koji ima samo igre sa golovima!

Odlična vest – tiket ne mora biti dobitan!

Meridian donosi stopostotnu šansu da svakog dana osvajaš nagrade, a sve što treba da uradiš jeste da se registruješ na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmeš BONUS DOBRODOŠLICE od 500 RSD i sastaviš čaroban tiket!

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Igraj na golove, pogodi najveću kvotu i bez obzira na to da li je tiket dobitan ili ne – možeš dobiti neverovatne bonuse! Prvo mesto biće nagrađeno sa bonusom za online kladjenje od 5.000 RSD, drugo sa 3.000 RSD, a treće sa 1.500 RSD.

U promociji učestvuju svi tiketi odigrani na Meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji, koji sadrže isključivo sledeće igre: 3+, 4+, 5+, 6+, 7+, 0-2, GG i GG3+

Takmičenje se održava na dnevnom nivou. Igrač koji pogodi najveću kvotu u periodu od 00:00 – 23:59 proglašava se pobednikom dana.

Nikad lakše do keša – brzo na meridianbet.rs!

EKSKLUZIVNO I SAMO U MERIDIANU – Od sada vaš dobitni tiket odigran na bilo kom uplatnom mestu možete isplatiti na online nalog! Potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje daljih opklada bez odlaska na uplatno mesto.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

POGODI NAJVEĆU KVOTU: Pogodi najveću kvotu na tiketu koji ima samo igre sa golovima i osvajaj bonuse. Takmičenje se održava na dnevnom nivou, a igrač koji pogodi najveću kvotu u periodu od 00:00 – 23:59 proglašava se pobednikom dana i dobija bonus od 5.000 RSD za online kladjenje, drugoplasirani dobija 3.000, a trećeplasirani 1.500 RSD!

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

BOOST ZA PRVI ESPORT TIKET: Odigraj svoj prvi tiket koji sadrži isključivo sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends i bonus u visini uloga je tvoj!

Meridian – kuća najvećih bonusa!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KRATKA PORUKA: Oglasio se Naneli prvi put nakon incidenta

Košarkaš Partizana Džejms Naneli javno se oglasio prvi put nakon sukoba sa igračem Crvene zvezde, Stefanom Lazarevićem. Lazarević je zbog zadobijene povrede bio...

POVEZANE OBJAVE