NOVINA: Srbija na Svetskom prvenstvu u novim dresovima

Kako stvari stoje fudbalska reprezentacija Srbije igraće na Svetskom prvenstvu u Kataru u novim dresovima i sa novim grbom.

To novinu otkrila je direktorka marketinga Fudbalskog saveza Srbije Vanja Kostić.

– Želimo da kreiramo brend naše reprezentacije. U tom procesu, razdvajanje institucionalnog grba od reprezentativnog je praksa koja se već sprovodi u većini evropskih saveza. Nacionalni savez, kao krovna insitutucija, treba da bude predstavljen kao moderna i autoritativna institucija. Sa druge strane, grb koji će ubuduće krasiti dres fudbalera treba da simbolizuje tradiciju, strast, posvećenost, jedinstvo i hrabrost sa kojim će se navijači identifikovati, rekla je direktorka marketinga FSSVanja Kostić u razgovoru za Novosti.

“Puma” je napravila istraživanje šta bi navijači voleli da vide na grudima reprezentativaca Srbije

-Ove novine samo su deo kampanje koja bi trebalo da reafirmiše kult reprezentacije. Svi su videli fantastičnu želju i borbu kojom su fudbaleri i selektor Stojković prokrčili put do Katara. Taj uspeh je baza preko koje želimo još više da približimo navijače reprezentaciji, odnosno da na njima budu simboli koji će ljubitelji fudbala prepoznavati kao zaštitne znake fudbalske reprezentacije Srbije, rekla je direktorka marketinga.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE