Mitrović govorio o nezadovoljstvu izborom za Zlatnu loptu FSS-a i o Partizanu

Junak lisabonske noći, u kojoj je golom odveo srpsku reprezentaciju direktno na Mundijal, Aleksandar Mitrović, govorio je u intervjuu za “Sport klub” o aktuelnim temama.

On je bio jasan kada je reč o pričama da nije došao na dodelu Zlatne lopte Dušanu Tadiću, jer je uvređen što on nije dobio priznanje.

Čista glupost! Neistina! Ne bih više ništa mogao da kažem!, decidan je bio Mitrović, pa potom i objasnio:

Duća i zatvorenih očiju zna gde sam na terenu. Gol iz Lisabona nije slučajnost, naprotiv. Pobegao sam iza leđa portugalske odbrane, osamio se na drugoj stativu, Tadić nije ni morao da gleda stranu. Našao me u trenutku i sve ostalo spakovano je u istorijski sadržaj. Energija tima počiva na zdravoj igri, poštenom odnosu. Sve dođe na svoje, poručio je napadač koji ove sezone rešeta u engleskom Čempionšipu.

On je potom prokomentarisao svog kapitena u nacionalnom timu, ali i ostale saigrače.

Slikovito i slobodnije interpretirano – pobedu u Lisabonu, skovali smo na kafici. Hemija između naših igara na terenu nije slučajnost, pričamo o fudbalu u svakom trenutku, diskutujemo, trudimo se da unapredimo svaki segment igre. Skovali smo milion ideja, taktika, gol o kojem pričamo, sa „Da luža“, možda je bio i najočigledniji primer da se u dušu poznajemo, rekao je Mitrović, pa dodao:

Da čitaoci ne shvate pogrešno, ne odnosi se priča samo na Duću kapitena, već i na ostale reprezentativce, Kostića  najpre. Kako je samo Vlahović „pregazio“ prve kvalifikacije, Pavlović se u poslednjoj liniji ponašao kao da iza sebe ima milion utakmica. Srbija danas mnogo vredi i snagu tek treba da pokaže. Katar, uostalom, nije daleko, podseća fudbaler Fulama.

On je istakao da prati rezultate Partizana, u kom je počeo karijeru, i da je jako zadovoljan što njegovom bivšem klubu ide dobro.

Crno-beli zaslužuju titulu! Preporodio je Aleksandar Stanojević ekipu i klub, poznaje svaki kutak u Humskoj i sa lakoćom nosi teret velikog kluba. Stručan rad, detaljne analize, hrabrost da iznese misli, sve je u opisu sjajnog trenera. Partizanovac „celom dužinom“, prvi dođe na stadion i poslednji ode. Osetio sam koliko Stanoje zna, voleo bih da vrati titulu u Humsku i sve nas, iz crno-bele porodice, učini presrećenim, izjavio je srpski napadač.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE