CUPARA PRED EP: Timski duh nas čini jakima

Rukometaši Srbije, imaju problema sa korona virusom, pred početak Evropskog prvenstva.

Zbog takvog razvoja okolnosti, trener Toni Đerona, pozvao je još trojicu igrača sa šireg spiska.

Jedan od onih, koji je preležao korona virus, je i golman Vladimir Cupara.

On je izneo svoja očekivanja pred turnir:

Mi se stvarno držimo zajedno od prvog dana i sve ovo što se događa svima nama podjednako teško pada. Ali verujem da sloga koju imamo i međusobna podrška koju pružamo jedni drugima konstantno može da nas izvuče i da samo tako možemo da prebrodimo sve ovo što nam se događa. Neizmerno sam srećan i zahvalan Bogu što je novi test negativan i što ću sutra nakon medicinskih pregleda, ako bude sve u redu, da se vratim treninzima i spremanju za prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu koja je već za pet dana. – rekao je on za sajt Saveza.

Potom je govorio o timskom duhu:

Naš timski duh je ono što nas čini jakima i ko god bude izašao na teren 13, 15. i 17. januara i kako se ko bude priključivao, daće sve od sebe. Nebitno je ko je na terenu, bitno je da svi razmišljamo na isti način i da imamo isti zajednički cilj – da idemo dalje! Ko god bude na terenu, bitno je samo da pobeđujemo i da napravimo što bolji rezultat. Nadam se da ćemo u drugu fazu ući kompletni, da će svi koji su sada zaraženi biti negativni i da će se oporaviti na pravi način, kao i da ćemo moći da igramo te utakmice u punom sastavu. – zaključuje Cupara.

Prvi meč na prvenstvu, Srbija igra 13. Januara protiv Ukrajine.

Foto: RSS

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina se oglasila saopštenjem: Ozbiljna liga ovo sebi ne bi smela da dozvoli

Vojvodina je izdala saopštenje povodom dešavanja u finalnoj seriji ABA 2 lige. Spartak je na domaćem terenu u drugom meču...

POVEZANE OBJAVE