OD SJAJA DO NAJTAMNIJEG OČAJA: Debakl Zvezde od Monaka!

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u još jednom meču Evrolige, ovoga puta od Monaka u Beogradu 80:91. Bio je to meč sa dva različita poluvremena, gde je Monako došao do ubedljive pobede posle minusa od 20 poena posle 15 minuta ige.

Prva četvrtina je u potpunosti prošla u dominaciji Crvene zvezde. Izabranici Dejana Radonjića su se rastrčali po terenu i predvođeni Ostinom Holinsom, koji je bio raspoložen u napadum došli su brzo do dvocifrene prednosti. U odbrani su odlično zaustavili Majka Džejmsa koji nije mogo doći do dobre pozicije za poentiranje. Na kraju prvi 10 minuta bilo je 30:19.

U drugom periodu nastavilo se u istom ritmu i priklučili su se i ostali igrači, pre svih Dobrić i Ivanović. Stigli su do maksimalnih 20 poena prednosti, ali je od tog trenutka usledio pad. Monako je umešno počeo da rešava napade i polako je počeo da spušta prednost i uspeli su da je svedu na -8. Dobrić je uposlednjem napadu sa penala postavio konačnih 52:42.

Treći period je bio kao iz košmara za crveno-bele. Nijedan segment u igri nije funkcionisao, a u napadu su doslovno poklanjali loptu gostima. Monako je preko pozicionog napada spuštao prednost, a činilo se i da je bio u mogućnosti da napravi i totalni preokret. Ipak, na kraju trećeg perioda 64:64.

U četvrtom periodu nastavilo se tamo gde se stalo u trećoj. Utakmica je potpuno izgubila ritam, a neshvatljive greške su viđene na obe strane. Monako je trojkom Džejmsa došao do prvog vođstva od samog starta utakmice (68:70).

Posle toga i ono malo što je ostalo u igri Zvezde sad se raspalo i do kraja Monako je deklasirao Zvezdu 80:91.

Kod Crvene zvezde Holins je dao 19 poena, Ivanović 15, Dobrić 13. Kod pobednika Montejunas 20, Bejkon 17, Džejms 10.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED MEČ ODLUKE: Loše vesti iz tabora aktuelnog šampiona?

Košarkaši Denvera doživeli su težak poraz protiv Minesote u šestoj utakmici polufinala zapada. Aktuelni šampion ostao je na -45 protiv...

POVEZANE OBJAVE