Obradović jednom rečenicom doveo Pantera u Partizan!

Američki košarkaš Kevin Panter jedan je od ključnih košarkaša Partizana, a medijima je otkrio i kako je pristao da se nakon godinu dana boravka u Armaniju vrati u Beograd.

Nisam imao ni pasoš! Tim nam je dao 48 sati da potpišemo ugovor. Nisam imao čak ni pasoš. Morao sam da apliciram i čekam dve i po nedelje, nemam pasoš. Morao sam da kažem svog agentu: ’Nemam čak ni pasoš, tako da ne mogu da idem. Ne znam šta da ti kažem’. Na kraju smo po ubrzanoj proceduri dobili pasoš, potpisali ugovor i tako je krenulo drugo poglavlje mog života, rekao je Panter.

Pričao je i o Olimpijakosu, koji mu je kako kaže najteža epizoda u karijeri.

Bio sam izbačen iz tima. Iz nekog razloga mi se minutaža smanjivala. Potpisali su još dva igrača, znate kako sve to ide… Treneri imaju različite vizije košarke. Izgubio sam se u tome, pokušavajući da shvatum kako bih mogao da igram više, pokušavao sam da shvatim ko sam. Opet počinješ da razmišljaš… Pričali su nešto u stilu da n nije igrač za Evroligu jer se ovo desilo, kazao je on.

Igrao je za Crvenu zvezdu, nakon koje je odigrao i najbolju sezonu u karijeri u ekipi Armanija.

Bilo je stvarno ludo jer sam gledao pre neke od tih igrača. Oni su imali iskustva sa pritiskom, radili su to godinama. Ja se nisam susretao sa bilo čim sličnim, ali naporno sam radio svakog dana. Takav je moj mentalitet, izjavio je Amerikanac.

O dolasku u Partizan i povratku u Beograd je rekao:

Uvek mi je potrebno nešto da me motiviše. Bio sam motivisan prethodnih šest godina. Jedna od stvari koje sam pitao Obradovića jeste: ’Kakav je plan? Gde nas vidiš (tim)?’ Rekao mi je: ’Vratiti se u Evroligu, mi to sad baš pokušavamo da uradimo.’ To je bilo sve što sam hteo da čujem. Pošto znamo kakav je on trener, nije bilo potrebno više ništa da mi govori, zaključio je Panter.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE