Konačno: Đoković danas igra svoj prvi meč ove godine

Najbolji teniser planete Novak Đoković, rekao je da su kolege gostoljubivije prema njemu u Dubaiju, što nije bio slučaj u Australiji. Njemu će ovo biti pri meč u ovoj godini i glavni je favorit za osvajanje turnira.

Za sada su svi prijateljski nastrojeni prema sprskom asu

-Većina igrača koje sam video ovde, mada ih nisam video previše, bili su pozitivni i prijateljski nastrojeni. Lepo je to videti, ne mogu da kažem da je to bio slučaj u Australiji, gde je bilo pomalo čudno. Ovde je zasad sve u redu, kaže Đoković.

Novak je prokomentarisao njegove PCR testove sredinom decembra.

-Mediji spekulišu u vezi s time. Ono što mogu da kažem jeste ono što sam rekao svima – nisam IT stručnjak… U poslednje dve godine sam uradio mnogo PCR i brzih testova, kao i svi na Turu. Nisam u poziciji da razumem kako se ti testovi procesuiraju i registruju. Drago mi je da je Institut za javno zdravlje u Srbiji izašao u javnost i potvrdio te testove. Nisam stručnjak, pa ne mogu da zalazim u detalje.

Prvi protivnik Novaka Đokovića ove godine je Lorenco Muzeti, duel je zakazan za danas od 17.30

-Muzeti je mlad, nezgodan i vrlo talentovan igrač. Nedavno je pobedio Hurkača u Roterdamu. Igrali smo pet setova na Rolan Garosu, to su uslovi koji njemu više odgovaraju. Ovde je oduvek bilo brzo, a sada su uslovi najbrži ikada ovde. Servis je veoma važan. Nadam se da ću dobro početi meč, nadam se dobroj atmosferi na tribinama, rekao je Đoković

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nagelsman objavio širi spisak za Evropsko prvenstvo

Selektor reprezentacije Nemačke Julijan Nagelsman saopštio je širi spisak igrača na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo koje se...

POVEZANE OBJAVE