LUDILO U ITALIJI: Vlahović napada „svoje“ – Borba za prvi trofej u godini ulazi u finiš!

Konačno je na red došla utakmica koja se dugo čekala. Od samog odlaska iz Fiorentine, Dušan Vlahović je bio česta meta negativnih komentara navijača, ali i uprave kluba.

Reprezentativac Srbije se nije previše obazirao na „priče iz komšiluka“ već je maksimalno ozbiljno pristupio obavezama u dresu Juventusa. Nakon početnog privikavanja postao je udarna igla u napadu „stare dame“, što sigurno ne može da raduje navijače tima iz Firence.

Fiorentina će dočekati Juventus na stadionu „Artemio Franki“ u okviru polufinala Kupa Italije, a sam meč će sigurno izazvati mnogo emocije i sa jedne i sa druge strane.

Kladionica Meridian vam je spremila neverovatnu ponudu za pomenuti meč, ali pre nego što pređemo na nju, imamo za vas važno obaveštenje!

Sve što je potrebno: registrujte se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i automatski dobijate BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 500 RSD za online kladjenje!

A kako najbolje da iskoristite ovaj sjajan bonus? Lako i jednostavno, samo pogledajte šta kladionica Meridian ima za vas u svojoj bogatoj ponudi za duel između Fiorentine i Juventusa.

Tu su pre svega standardne kvote na konačan ishod meča. Juventus je sa velikim pravom favorit protiv „ljubičastih“ zbog čega je kvota na pobedu gostiju 2.30.

Sa druge strane kvota na pobedu domaćina iznosi 3.00, dok je potencijalni iks ima najmanje šanse sa kvotom 3.35.

Ali, ako mislite da je tu kraj opasno ste se prevarili.

Kladionica Meridian vam je spremila specijal koji se odnosi na učinak jednog od najboljih mladih napadača Evrope, Dušana Vlahovića.

Kao što smo rekli Kup Italije je ušao u sam finiš što znači da devetka Juventusa mora da bude na visini zadatka. Zato ako mislite da će Dušan Vlahović postići dva ili više pogodaka spremili smo vam kvotu 2.25.

Za one koji vole veće izazove kvota na tri i više golova srpskog fudbalera do kraja Kupa Italije iznosi 6.00.

Ostale specijale koje za vas ima kladionica Meridian, a tiču se učinka Dušana Vlahovića u Ligi šampiona i Seriji A možete pronaći na meridianbet.rs.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE