VRHUNSKI BONUSI NIKAD BLIŽI: Meridian Pay ti pruža 50% veće mogućnosti za ONLINE KLAĐENJE!

Sve je spremno za fudbalski spektakl! Crvena zvezda i Partizan su napravili velike rezultate plasmanom u osmina finala evropskih takmičenja, ali tu nije kraj.

Večiti jesu dobili zahtevne rivale, ali niko nije nepobediv. Crveno-beli će prolaz u četvrtfinale Lige Evrope tražiti preko Rendžersa, dok će crno-beli izaći na megdan Fejnordu u okviru Lige konferencija.

Kako biste na najbolji mogući način ispratili nove evropske pohode Zvezde i Partizana preporučujemo vam da pažljivo pogledate novu akciju kladionice Meridian.

Ponuda za večite rivale je vrhunska, ali sa bonusima koje daje najbolja kladionica u regionu, još više dobija na značaju.

O čemu se radi?

Meridian pay i Paralela vam donose fatastičnu akciju: uplatite depozit na lokacijama Paralela trafika i na vaš Meridian korisnički nalog stiže MEGA BONUS – ČAK 50% VIŠE ZA ONLINE I KLADJENJE UZIVO!

Znamo, zvuči neverovatno, ali nije! Meridian pay vam pruža priliku da se osetite pobednikom i pre nego što odigrate tiket – zato posetite uplatno mesto Paralela i pojačajte tiket uz do sada neviđen bonus!

I naravno, ovde se akcija ne završava! Ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

Kao što smo rekli, pomenute bonuse možete iskoristiti na utakmice koje igraju Crvena zvezda i Partizan, ali daleko od toga da se ponuda kladionice Meridian tu završava.

Zato dobro obratite pažnju na sledeće parove i kvote:

SEVILJA – VEST HEM: kec 2.15, iks 3.25, dvojka 3.75

PSV – KOPENHAGEN: kec 1.65, iks 4.20, dvojka 5.40

LESTER – REN: kec 2.10, iks 3.75, dvojka 3.40

ATALANTA – BAJER LEVERKUZEN: kec 2.00, iks 3.65, dvojka 3.80

BRAGA – MONAKO: kec 2.70, iks 3.25, dvojka 2.75

Vama samo ostaje da se udobno smestite, pokupite nestvarne bonuse u kladionici Meridian i ispratite dešavanja na sportskim terenima širom Evrope.

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid je „preživeo“ Mančester siti, da li može i Bajern?

Kladi se na Ligu šampiona! Fudbalski spektakl, kakav samo može Liga šampiona doneti, je pred nama! Prethodnih nedelja imali smo priliku...

POVEZANE OBJAVE