FUDBALSKA GROZNICA TRAJE: Uplati depozit, osvoji 100% BONUSA i isprati rasplet evropskih kupova

Vikend pun kvalitetnih sportskih događaja samo što se završio, ali nema mnogo vremena za odmor. Liga šampiona, Liga Evrope i Liga konferencija će ponovo biti u velikom fokusu, pre svega kod publike u Srbiji.

Naš fudbal će imati predstavnike u sva tri velika evropska takmičenja. Čast Srbije u Ligi šampiona će braniti asovi poput Dušana Tadića i Dušana Vlahovića, dok će Crvena zvezda i Partizan pokušati da naprave pravu senzaciju u Ligi Evrope, odnosno Ligi konferencija.

Kladionica Meridian je najboljim ponudama i kvotama „pokrila“ sve što je neophodno kako bi korisnici mogli da uživaju na pravi način.

Ali, pre nego što krenemo na konkretnu ponudu, za vas imamo jedno prelepo iznenađenje.

Ako detaljno pratite upustva brzo ćete shvatiti da možete da osvojite VRHUNSKI BONUS za online kladjenje, samo je potrebno da napravite pravi korak!

Kladionica Meridian je spremila fenomenalnu promociju koja od starta ima nameru da nagradi svoje korisnike, a sve što treba da uradite jeste da uplatite prvi depozit i na taj način zaradite 100% BONUSA za online kladjenje!!!

Uz sve to pravila su veoma jednostavna: u promociji učestvuju igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022, a da biste ostvarili pravo na bonus, neophodno je da kompletan iznos depozita iskoristite za odigravanje tiketa istog dana kada je depozit napravljen.

Samo još ostaje da uplatite prvi depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD i postaćete vlasnik impresivnog bonusa, koji priznaćete nemate priliku da dobijete svaki dan…

Kao što možete da primetite, kladionica Meridian uvek pronađe način da na pozitivan način iznenadi svoje korisnike, zbog toga ako još uvek niste, sada imate dobar razlog da se registrujete na meridianbet.rs.

Ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

A kako najbolje možete da iskoristite poklone koje vam dodeli najbolja kladionica u regionu?

Samo posetite meridianbet.rs i sve će vam biti kristalno jasno! Daćemo vam malu pomoć.

Prvi na teren će izaći fudbaleri Ajaksa koje će sa kapitenskom trakom na ruci predvoditi Dušan Tadić. “Kopljanici” iz Amsterdama su u prvom meču remizirali za Benfikom, ali na svom terenu imaju imperativ pobede ako žele da se nađu u četvrtfinalu.

Ajaks je favorit s toga je razumljivo što je kvota na njegovu pobedu svega 1.45. Benfika ima znatno manje šanse sa kvotom 6.40, dok je kvota na “iks” 5.40.

Zanimljvo će biti i na meču između Juventusa i Viljareala koji je nakon prvih devedeset minuta završen nerešenim rezultatom 1:1. Dušan Vlahović je u duelu koji je odigran u Španiji bio strelac nakon nešto više od pola minuta igre, ali za pobedu Juventusa mu je nedostajala podrška saigrača.

Tim Masimilijana Alegrija mora nešto da promeni pred meč koji se igra u Torinu, ako želi pozitivan rezultat. Prema proceni bukmejkera Meridiana Juventus je favorit za kvotom 1.90, kvota na “dvojku” 4.40, dok je potencijalni “iks” 3.55.

Jasno je da je ponuda i više nego kvalitetna, a sve gore navedeno možete pojačati sa utakmicama kao što su: Mančester Junajted – Atletiko Madrid, Lil – Čelsi, Crvena zvezda Rendžers, Vest Hem – Sveilja, Fejnord – Partizan, Ren – Lester… Kompletnu ponudu možete pogledati na meridianbet.rs

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE