Vilander: Novak favorit u Parizu

Bivši šampion Rolan Garosa Mats Vilander istakao je da veruje da će Novak Đoković imati priliku da se spremi za grend slem u Parizu.

Novak će u Pariz doći sa neverovatnom željom. Odmoran je u glavi u duši. Što se tiče fizičke spreme, uvek je bio u stanju da ukomponuje svoj program treninga na savršen način. Naravno da bi voleo da igra više mečeva, ali ako bude igrao tri turnira i možda deset do 15 mečeva, verovatno će biti favorit u Parizu. Ipak, trebaće mu doza samopouzdanja pred Frenč open, rekao je Vilander.

Osvrnuo se i na Rafaela Nadala koji je povređen.

Nadal neće imati savršene pripreme. Može li da trenira naporno? Može li da provede dovoljno vremena na terenu pre Rolan Garosa? To je veliko pitanje. U svakom slučaju, biće veoma teško za njega da se spremi. kazao je Vilander.

Takođe, on je izrazio želju da “veliku trojku” vidi barem još jednom na velikom turniru.

Čak i da je to samo jedan turnir, voleo bih da ih vidim svu trojicu kako igraju istovremeno. Biće to najveći teniski turnir svih vremena, zaključuje Vilander.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ABA: Partizan do vođstva u seriji, u finišu u svom stilu zabrinuli navijače

Košarkaši Partizana pobednički su započeli polufinalnu plej-of seriju protiv Budućnosti pošto su Beogradskoj Areni slavili 78:67. Početak meča počeo je...

POVEZANE OBJAVE