Borjan žestoko odgovorio na prozivke: Primitivizam, to govori o njima!

Kapiten Crvene zvezde i golman fudbalske reprezentacije Kanade u izjavi za Kurir govorio je o predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru.

Protivnici Borjanove Kanade u grupi će biti reprezentacije Belgije, Maroka i Hrvatske, gde je duel sa Borjanom već privukao veliku pažnju.

Mislim da je veoma zanimljiva grupa. Dobri protivnici. Naravno da mislim da možemo dalje, imamo izvanrednu ekipu, igramo lep fudbal, moderan, neka rivali razmišljaju o nama. Protiv svakog ćemo dati 100 odsto! Probaćemo da pobeđujemo i da prođemo grupu, istakao je Borjan.

Mediji u komšiluku, tačnije u Hrvatskoj su Borjana dočekali “na nož” potencirajući to da je rođen u Kninu.

To mnogo govori o njima. Vređanje, pretnje i takva doza primitivizma. Dosta prijatelja imam iz Hrvatske i nikada nisam gledao ko je odakle. Ja ću se uvek ponositi sa mestom svog rođenja. Kada sam se rodio 87’godine, rodio sam se u Republici Srpskoj Krajini i uvek ću se time dičiti. Svako ima pravo da misli drugačije. Mogu da me mrze, mogu da me vole, ali nikad ne mogu da mi promene pripadnost i rodno mesto, kazao je on.

Takođe, ističe da o provokacijama ne razmišlja.

Iskreno sada ne razmišljam o tome. Moje misli su vezane isključivo za Crvenu zvezdu. Želim da osvojim petu uzastopnu titulu i duplu krunu, zaključio je Borjan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BOMBA NAD BOMBAMA: Roberto de Zerbi PONOVO u Seriji A!

Navijači Milana ne žele Žulena Lopetegija na klupi ekipe sa San Sira. Italijanski mediji prenose da će uprava kluba poslušati...

POVEZANE OBJAVE