ŠAMPIONSKA PONUDA U MERIDIANU: IGRAJ ZA KATAR i obrati pažnju na povratak majstora tenisa!

Iako ne deluje tako, čini se da početak radne nedelje nije mogao bolje da počne! Za tako nešto pobrinula se kladionica Meridian. Prvenstveno, mislimo na najnoviji dnevni izazov koji je spremljen u okviru promocije – IGRAJ ZA KATAR.

Ako još uvek kojim slučajem niste deo ove sjajne akcije – ne brinite! Još uvek nije kasno da se uključite. Sve što je potrebno jeste da detaljno ispratite sledeća upustva.

Kladionica Meridian je od 1. aprila pokrenula do sada neviđeno takmičenje. Igrači na dnevnom nivou učestvuju u izazovima sa samo jednim ciljem – DA SE PREKO MERIDIANA DOMOGNU MUNDIJALA!

I zato, već danas se registrujete na meridinabet.rs, budući da tako počinje magija. Otvaranjem korisničkom naloga dobijate pravo da se takmičite za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru, ali i POKLON BONUS U IZNOSU OD 500 RSD za online i kladjenje uzivo.

A šta je to kladionica Meridian spremila za danas?

DNEVNI IZAZOV 11.04: Promocija je samo na igri FOOTBALL CHAMPIONS CUP. Za svaki dobitan spin dobijate jedan poen. Minimalan bet po spinu iznosi 20 RSD.

https://www.instagram.com/p/CcL79g7NqxG/

Međutim, kao što smo imali priliku da spomenemo na početku teksta, postoji još jedna informacija zbog koje današnji dan dobija posebnu dimenziju.

Reč je o najboljem teniseru na planeti, Novaku Đokoviću i njegovom novom pohodu da osvoji prvi trofej u 2022. godini.

Srpski as će učestvovati na Masters turniru u Monte Karlu, gde će imati paklenu konkurenciju. Glavni konkurenti Novaku Đokoviću biće Karlos Alkaraz, Stefanos Cicipas, Andrej Ruboljov…

Naš predstavnik počinje takmičenje od drugog kola. U prvom je bio slobodan, dok će se u drugom sastati sa španskim teniserom, Alehandro Davidovič Fokinom.

Davidovič Fokina je trenutno 45. igrač sveta i poznato je da mu turniri na šljaci odgovaraju, ali to ne bi trebalo da predstavlja problem za Novaka Đokovića.

Srpski teniser je prvi favorit za osvajanje turnira u Monte Karlu, o čemu najbolje svedoči specijal koji je napravila kladionica Meridian.

Bukmejkeri najbolje kladionice u region su procenili da Novak Đoković ima najviše šanse da podigne pehar zbog čega je kvota 2.75.

Najveći konkurent mu je Karlos Alkaraz sa kvotom 2.85, dok je na trećem mestu Stefanos Cicipas – kvota 4.20.

Kompletnu specijalnu ponudu kladionice Meridian za Masters u Monte Karlu možete pogledati na meridianbet.rs.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZ NESTVARAN DABL DABL JOKIĆA: Marej u drami odveo Denver na Minesotu! (VIDEO)

Košarkaši Denvera plasirali su se u polufinale zapadne konferencije NBA lige. Sinoć su u veoma napetoj utakmici pobedili LA Lejkerse...

POVEZANE OBJAVE