PREMIJER LIGA: Vest Hem i Lester ostali bez snage posle evropskih takmičenja (VIDEO)

Posle plasmana u polufinale Lige Konferencija, odnosno Lige Evrope, Lester i Vest Hem su izgleda ostali bez snage, pa su zabeležili nezadovoljavajuće rezultate danas u Premijer ligi.

Lester je poražen na gostovanju od Njukasl Junajteda sa 2-1 posle preokreta.

Posle uigrane akcije iz kornera i nepažnje odbrane domaćina, Lisice su povele u 19. minutu golom Ademola Lukmana.

Usled gužve u šesnaestercu posle kornera, Kasper Šmajhel je nespretno odreagovao i Bruno Gimaraeš je praktično ugurao loptu u gol, za izjednačenje.

Sa rezultatom 1-1 se otišlo i na poluvreme, a kada je delovalo da će i utakmica biti završena istim, usledio je šok za gostujući tim u 5. minutu zaustavnog vremena, kada je Gimaraeš odličnom reakcijom postigao svoj drugi pogodak i doneo pobedu svom timu.

A Vest Hem, koji je trenutno 7. na tabeli, nije uspeo da na svom terenu savlada Barnli koji je u zoni ispadanja, pošto je bilo 1-1.

Čak su Čekićari dugo bili u zaostatku posle gola koji je u 33. minutu postigao Vut Veghorst, ali je Tomaš Souček u 74. minutu doneo izjednačenje svom timu i tako postavio, kako se ispostavilo, i konačan rezultat.

Čak su gosti propustili veliku priliku da, posle faula golmana Lukasa Fabijasnkog u svom šesnaestercu, dupliraju prednost u zaustavnom vremenu prvog dela igre, kada je Maksvel Korne penal izveo jako loše i promašio gol.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZ NESTVARAN DABL DABL JOKIĆA: Marej u drami odveo Denver na Minesotu! (VIDEO)

Košarkaši Denvera plasirali su se u polufinale zapadne konferencije NBA lige. Sinoć su u veoma napetoj utakmici pobedili LA Lejkerse...

POVEZANE OBJAVE