Benzema vodi Real Madrid ka tituli (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida pobedili su nakon velikog preokreta Sevilju rezultatom 3:2. Junak Real Madrida je fenomenalni Benzema koji je postigao pobedonosni pogodak.

Sevilja je povela u 21. minutu golom Rakitića iz slobodnog udarca. Do drugog gola Sevilja je stigla 4 minuta kasnije, a strelac gola bio je Erik Lamela. Real je igrao možda i najgore prvo poluvreme u ovoj sezoni, a jedinu ozbiljniju šansu u prvom delu imao je Benzema u 44. minutu kada je šutirao preko gola.

Real je agresivno počeo drugo poluvreme. Prva prilika je bila već u 48. minutu, šutirao je ponovo Benzema, ali je golman Sevilje to odbranio. Realu se isplatila agresivnost pa je odmah u 50. minutu prepolovio prednost domaćina, a strelac je bio Rodrigo. Asistent je Vinisijus koji je sjajnim pasom proigrao Rodriga koji je rutinski poslao loptu u mrežu.

Real je postigao gol i u 74. minutu ali je igra zaustavljena zbog sumnje da li je Brazilac igrao rukom, a sudija je nakon pregleda snimka odlučio da poništi gol. Izjednačenje timu iz Madrida doneo je Načo u 83. minutu posle asistencije Karvahala.

Zašto je Benzema jedan od najboljih napadača današnjce pokazao je večeras, kada je svom timu po ko zna koji put doneo pobedu. On je u drugom minutu nadokande šutirao kraj desne stative i pogodio za veliki preokret i pobedu Reala.

Real je na prvom mestu na tabeli ima 75 bodova, Sevilja je na trećem mesti ima 60, koliko ima i drugoplasirana Barselona koja ima i dve utakmice manje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nedeljković: Bahar mi je rekao da ću igrati za Čelsi, Zvezda me je formirala

Fudbaler Crvene zvezde Kosta Nedeljković je rekao da mu je bivši trener Barak Bahar rekao da će jednog...

POVEZANE OBJAVE