PONOVNO U SERIJI A: Zaboravljeni Pato najavio veliki povratak?!

Brazilski napadač Alešandre Pato (32) ima veliku želju da se vrati u svoj bivši klub Milan.

Pato je zvezda američkog Orlando Sitija, ali mašta o povratku na San Siro gde je igrao od 2007. do 2013., kada je oduševljavao svojim fudbalskim umećem i važnim golovima za ‘Rosonere’.

Iako ga je karijera odvela u klubove poput Korintijanasa, Viljareala, Tianjin Tianhaija, Sao Paula i sada Orlando Sitija, godinama nakon njegovog odlaska, Pato tvrdi da mu nedostaje Italija i da bi se silno volio vratiti u Milano.

“Osećam se dobro u Orlandu i imam ugovor ovde, ali Maldini zna da sam spreman vratiti se”, kazao je Pato.

“Zreliji sam, imam drugačiji odnos prema fudbalu i mogao bih biti koristan mladim igračima. Nedostaju mi Italija i Italijani. Svojoj supruzi uvek govorim da ću jednog dana je odvesti u Italiju i da će joj onda biti jasno zbog čega toliko patim za tom zemljom”, dodao je napadač.

“Za mene je Milano bio fundamentalni grad. Naučio sam mnogo stvari i sve mi nedostaje o Milanu. Volio bih se vratiti u klub. Uostalom, u Seriji A ima puno igrača u poznijim godinama”, zaključio je.

Napadač se prvobitno pridružio Milanu u januaru 2008. godine, zabivši 63 gola u 150 nastupa. Ipak, nakon sjajnog početka u Seriji A, Pato je imao veikih problema sa povredama, zbog čega je napustio klub.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred početak finala protiv Radničkog: Da se iskupimo za Pro Reko

Finalna serija plej-ofa vaterpolo Superlige Srbije počinje u nedelju, a za titulu šampiona boriće se Novi Beograd i Radnički...

POVEZANE OBJAVE