SUPERLIGA: Metalac i Proleter ostali na dnu

Danas su u okviru Superlige Srbije odigrane dve utakmice plejauta, čiji ishodi ne odgovaraju novosadskom Proleteru i Metalcu iz Gornjeg Milanovca.

Proleter porazom od Spartaka u Subotici sa 3-1 nije uspeo da pobegne iz zone ispadanja, pa se sa 31 bodom nalazi na pretposlednjem mestu.

Subotičani su okršaj dva tima sa severa zemlje rešili već u prvom poluvremenu, posle kog su vodili sa 3-0.

Golove su postizali Nemanja Nikolić, na početku i kraju prvog dela (6. i 45. minut), i Luka Bijelović u 23. minutu.

Utešni gol za tim iz Novog Sada bio je delo Veljka Ilića u 48. minutu.

Jedini tim koji se nalazi iza Proletera, odnosno na poslednjem mestu, jeste Metalac, koji je danas osvojio samo bod u dinamičnoj utakmici na gostovanju Novom Pazaru.

Ovaj duel je bio pun preokreta. Već u 3. minuti Nemanja Subotić je doveo domaćina do prednosti, a rezultat je poravnao Damjan Krajišnik u 27. minutu.

U 57. minutu dolazi do potpunog preokreta pogotkom Nemanje Stojića, ali u roku od samo četiri minuta, od 63. do 67, drugim golom Subotića, a potom i Miloša Spasića ponovo do prednosti dolaze Surduličani.

Ipak, gosti su preko Nikole Grbovića uspeli da izjednače u 78. minutu, ali ne i da dođu do novog preokreta, koji im je bio preko potreban u borbi za opstanak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović posle Budućnosti: Suština je da je 1:0, odbrana dobra, skok mora da se popravi

Košarkaši Partizana savladali su Budućnost u prvom meču polufinala plej-ofa. Sigurno su igrali crno-beli 38 minuta, ali su pred sam...

POVEZANE OBJAVE