Durent bodrio bivšeg saigrača do izjednačenja, Slukas promašio propusnicu za Beograd! (VIDEO)

Košarkaši Monaka savladali su u veoma neizvesnoj završnici Olimpijakos sa 78-77 i na taj način izjednačili u četvrtfinalnoj seriji Evrolige na 2-2.

Timovi su se čitavim tokom utakmice smenjivali u prednosti, a najveću je ostvario tim koji vodi naš Saša Obradović na osam minuta do kraja, posle trojke Vila Tomasa za 70-61.

Ipak, usledila je ekspresna serija od 11-0, najviše zahvaljujući trojkama Papanikolaua i Volkapa, kojom je došlo do preokreta, pa je na nešto više od pet minuta do kraja bilo 71-70 za Pirejce.

Na kraju je Kostas Slukas – iako je u završnom periodu vezao dve trojke kada se meč lomio – promašio pokušaj van linije 6,75 za pobedu, koja bi ujedno donela i “kartu” za fajnal for u Beogradu.

Najefikasniji pojedinac utakmice bio je Dvejn Bejkon sa 21 poenom, uz 4 asistencije i skok, a odlično ga je pratio i Majk Džejms – koji je imao podršku sa tribina ni manje ni više nego od Kevina Durenta – upisavši 18 poena, 6 skokova i 4 asistencije.

U poraženom timu je Slukas postigao 19 poena, uz 3 asistencije i 2 skoka, dok je Aleksandar Vezenkov odigrao olraund partiju sa 17 poena, 8 skokova i 5 asistencija.

Danilo Anđušić je u pobedničkom sastavu na parketu proveo nešto manje od 7 i po minuta i za to vreme upisao samo 3 skoka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE