Gvardiola nakon poraza: Fudbal je nepredvidiv

Mančester siti je posle produžetka eliminisan u polufinalu Lige šampiona iako su u prvom meču slavili sa 4:3 i do 90. minuta vodili sa 1:0 protiv Reala iz Madrida.

Trener Mančester Sitija Pep Gvardiola bio je razočaran posle utakmice.

-Veći deo utakmice ekipa je imala kontrolu. Igrali smo dobro, imali smo jako dobru priliku preko Griliša… Istina je da je Real bio opasniji, a meč su završili sa četvoricom napadača i Militaom,rekao je Gvardiola i potom odgovorio na pitanje da li mu je ovo bio najteži poraz.

-Doživeo sam i druge teške poraze u Ligi šampiona, poput Barsinog od Čelsija. Bili smo jako blizu. U prvom poluvremenu nam je bilo teško, ali u drugom je bilo bolje. Na kraju nismo uspeli do kraja da iskontrolišemo utakmicu, jasan je španski stručnjak.

 Pep Gvardiola ni u šestoj sezoni na klupi engleskog kluba nije uspeo da osvoji Ligu šampiona.

Fudbal je nepredvidiv. Pred kraj meča Real je zaigrao sa dosta igrača ispred i u našem šesnaestercu. Nismo najbolje odgovorili na to. Nismo se snašli, i moramo to da prihvatimo. Nismo dobro odigrali, ali to je i normalno u polufinalu. Igrači osećaju veliki pritisak“, rekao je Gvardiola.

Gvardiola je po šesti put ispao u polufinalu Lige šampiona, a sa Barselonom je bio prvak Evrope 2009. i 2011.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan želi Zvezdino dete koje blista ove sezone?

Fudbalere Partizana, nakon što su izgubili šampionsku trku sa Crvenom zvezdom, očekuje do kraja sezone borba za drugom mesto...

POVEZANE OBJAVE