Hetafe i Rajo “nulom” idu ka opstanku, dvojica naših fudbalera na terenu

Fudbaleri Hetafea nisu uspeli da na svom terenu savladaju Rajo Valjekano (0-0) i definitivno obezbede opstanak u Primeri, što je na ovaj način definitivno pošlo za rukom gostima.

Iako su imali 5 šuteva u okvir gola više (12-12 odnos ukupnog broja šuteva) i veliku inicijativu u završnih desetak minuta, nije tim za koji nastupaju naši Nemanja Maksimović i Stefan Mitrović uspeo da slavi.

Čak su i uspeli da zatresu mrežu, ali je gol poništen zbog igranja Enesa Unala rukom.

Od srpskih fubalera je Nemanja Maksimović igrao do 65. minuta, kada ga je zamenio Karles Alena, dok je Mitrović propustio meč zbog parnih žutih kartona u dresu Hetafea.

U redovima Raja je naš defanzivac Nikola Maraš ušao u 88. minutu umesto Santija Komesane i dodatno učvrstio odbranu svog tima, tako doprinevši sigurnom opstanku u La Ligi.

Rajo Valjekano je do tog cilja došao, pošto je sada na 12. poziciji tabele sa 42 boda, dok Hetafe zauzima 15. poziciju sa 37 i još uvek nije u mirnoj luci.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NE MOGU MNOGO DA SLAVE: Lester se vratio u PL, neminovna prodaja igrača zbog finansija

Fudbaleri Lestera ekspresno su se nakon godinu dana vratili u Premijer ligu. Overili prvo mesto pobedom nad prestonom 3:0. Lids...

POVEZANE OBJAVE