KOŠARKAŠI PARTIZANA PRED BUDUĆNOST: Daje nam se druga šansa

Košarkaši Partizana u utorak će odigrati prvu utakmicu polufinalne serije regionalne ABA lige protiv Budućnosti, a treningu su se vratili posle šest slobodnih dana, koja su dobili posle ispadanja u osmini finala Evropkupa od Burse.

Očekivanja pred nastavak sezone izneli su danas Rade Zagorac, Jam Madar i Balša Koprivica.

Zagorac je istakao da im je prijalo šest dana odmora posle “šoka” u Evrokupu kako bi sakupili novu energiju i počeli iznova.

Posle velikog neuspeha nije lako početi iz početka i nakon uvodnih par dana gde su ostali repovi frustracije i nezadovoljstva brzo smo smo se vratili na ono kako želimo da izgleda i na ono što može da nam pomogne da ostvarimo primaran cilj ove sezone. Na svima nama je bila ulogda da probamo da se osvežimo i da se resetujemo na ono stanje u kojem smo bili pre utakmice sa Bursom, rekao je Zagorac.

Madar je svestan da dolazi veoma bitan deo sezone.

Mislim da smo uradili dobar posao da se prilagodimo novoj situaciji. Ponovo ulazimo u vrlo bitan period sezone, atmosfera je dobra u timu, teramo jedni druge da budemo što bolji. Respektujemo protivnika, moramo da se još pripremimo za njih jer dugo nismo igrali, moramo da budemo na maksimumu kako bismo pobedili. Pripremamo se preko treninga i bićemo spremni za borbu, poručio je izraelski plejmejker.

Koprivica na završnicu ABA lige gleda kao na drugu šansu.

Neki put u životu nemaš drugu šansu da ispraviš nešto, ali eto nama se daje ta druga šansa kroz ABA ligu da uradimo nešto pozitivno. Očekivanja su da uvek pobedimo. Pobedili smo ih dva puta, ali smatram, gledajući ih protiv FMP Železnika, da su sada mnogo bolja ekipa. U plej-ofu se igra jače i smatram da ćemo biti spremni za ovu utakmicu, izjavio je mladi centar.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kreće polufinale ABA lige: Partizan – Budućnost

Košarkaši Partizana večeras počinju polufinalnu seriju ABA lige, gde im je rival Budućnost iz Podgorice. U četvrtfinalnim mečevima, Partizan je...

POVEZANE OBJAVE