Ovo je put: Poznati rivali Zvezde u kvalifikacijama za LŠ

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili si sinoć Voždovac rezultatom 3:1 i tako su odbranili titulu prvaka Srbije. Kao šampion Srbije, Zvezda će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona, gde će startovati od trećeg kola i biće “povlašćena” do kraja. 

Crveno-beli su uspeli da obezbede i sigurno učešće u Evropi naredne sezone, jer će igrati najmanje u grupnoj fazi Lige konferencija, ukoliko se ne domognu ne Lige šampiona ili Lige Evrope.

Skoro pa su sve lige u Evropi završene, pa se tako i zna koju su potencijalni Zvezde rivali u trećem, ali i u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ukoliko favoriti opravdaju očekivanja, potencijalni rivali tima Dejana Stankovića u trećem kolu biće ekipe Ludogoreca, Šerifa, Kluža, Bode Glimta, Ferenvcaroša i Apolona iz Limasola.

Ukoliko crveno-beli prođu u četvrto kolo, može snage odmeriti sa Viktorijom iz Plzenja, Karabagom, Malemom ili Trabzonsporom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

CRNO-BELI BEZ DVA IGRAČA: Partizan oslabljen u Podgorici

Košarkaši Partizana sutra u Podgorici od 18 časova igraju drugi meč polufinalne serije ABA lige protiv Budućnosti. Tim Željka Obradovića...

POVEZANE OBJAVE