Najveće kvote na planeti: Vrhunska ponudu za meč Austrija – Srbija

Tradicija kaže – Meridian nudi najveće koeficijente na svetu

Možda je u najvećim evropskim ligama zatišje, ali ne i u prostorijama bukmejkera Meridian kladionice koji su i ovog petka vredno radili kako bi igračima spremili vrhunsku sportsku ponudu “zaslađenu” najvećim kvotama na svetu.

Svakakoga dana iz Meridiana stiže sportski specijalitet uz dobro poznato obeležje “promo kvote”, a za dobitan vikend tiket vam izdvajamo četiri takve:

Petak, 20.45 Šamrok Rovers – Bohemians, kec 1.60

Subota, 18.00 Rosenborg – Kristiansund, kec 1.45

Subota, 20.00 Austrija U19 – Srbija U19, dvojka 2.35

Nedelja, 20.00 Valerenga – Odd, kec 1.75               

Kompletnu ponudu za sportsko klađenje možete pogledati na sajtu Meridian kladionice, a ukoliko želite dobitak pre odigranog tiketa savetujemo vam da otvorite nalog na sajtu ili putem mobilne aplikacije jer vas tom prilikom očekuje vrhunski poklon u vidu bonusa bez uslova.

Svi novoregistrovani igrači, nakon aktivacije, automatski na nalog dobijaju 500 dinara dobrodošlice, a dobijeni bonus za sportsko klađenje može se iskoristiti za tikete sa minimalno dva para i minimalnom kvotom po selekciji 1.25.

Više o utakmici Austrija U19 – Srbija U19: U trećem kolu grupe B Evropskog prvenstva za igrače do 19 godina reprezentacija Srbije igra protiv Austrije u meču u kojem joj samo pobeda garantuje makar teoretske šanse za prolaz u polufinale. Izabranici Aleksandra Jovića porazom od Engleske našli su se u situaciji da plasman među četiri najbolje ekipe ne zavisi samo od njih. Engleska je u svakom slučaju obezbedila prolaz, Srbija je trenutno treća sa jednim bodom i gol razlikom minus četiri, dok je Izrael na drugoj poziciji sa četiri boda i gol razlikom plus dva. “Orlići” u poslednjem kolu moraju da savladaju Austriju sa što ubedljivijim rezulzatom, i da se nadaju pobedi Engleske nad Izraelom u istom maniru. Kvota na pobedu Srbije je veoma atraktivna – 2.35

Napomena: kvote su podložne promenama, ali će uvek biti najviše rangirane

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan želi Zvezdino dete koje blista ove sezone?

Fudbalere Partizana, nakon što su izgubili šampionsku trku sa Crvenom zvezdom, očekuje do kraja sezone borba za drugom mesto...

POVEZANE OBJAVE