VELIKA SAGA SE BLIŽI KRAJU: Ronaldo nadomak rešenja za predstojeću sezonu!

Posle velikih polemika i potraga za novim klubom, izgleda da je Kristijano Ronaldo ipak u ovom trenutku najbliži ostanku na Old Trafordu.

Makar se za sada vratio tamo, kako je naveo tradicionalno dobro obavešteni Fabrisio Romano, kako bi razgovarao sa čelnicima i kako bi pronašli najbolje rešenje za obe strane.

Portugalac je ovog leta istakao jasnu želju da po drugi put napusti Junajted, pošto želi da nastavi kontinutet igranja u Ligi šampiona, što neće moći sa sadašnjim klubom.

Interesovanje su pokazali Čelsi i Napoli, u jednom trenutku je plasirana informacija da je u igri za potpis i Bajern – što su Bavarci demantovali – a sam igrač je isticao da bi voleo da se vrati u Sporting jednog dana, ali to nije realno u ovom trenutku.

Ipak, čini se da nijedan od klubova nije bio spreman da ispuni uslove jednog od najboljih fudbalera ikada u poznim igračkim godinama.

Podsetimo, Ronaldo nije putovao sa saigračima na turneju po Aziji i Australiji, gde se tim spremao za početak nove sezone.

Iako želi da naglasak bude na mladoj okosnici tima, novi trener mančesterskog velikana ne krije želju za ostankom višestrukog najboljeg fudbalera sveta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZ NESTVARAN DABL DABL JOKIĆA: Marej u drami odveo Denver na Minesotu! (VIDEO)

Košarkaši Denvera plasirali su se u polufinale zapadne konferencije NBA lige. Sinoć su u veoma napetoj utakmici pobedili LA Lejkerse...

POVEZANE OBJAVE