NOVA DVA KANDIDATA: Miljenici Grobara ulaze u uži krug za naslednika Ilije Stolice

Ilija Stolica je, posle najlošijeg starta Partizana u Superligi od osamostaljenja 2006. godine, pred izlaznim vratima kluba iz Humske.

Nedavno je na insistiranje predsednika Milorada Vučelica dobio šansu, makar da vodi tim u dvomeču sa AEK-om sa Kipra u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Ovo je dovelo do posledice u vidu ostavke Ivice Ilijeva na mesto sportskog direktora.

On je prethodno želeo da vrati na klupu crno-belih Sava Miloševića, čije se ime i sada pojavilo prvo kada je reč o nasledniku Stolice.

Ipak, u konkurenciji su još dva imena, i dvojica njegovih bivših saradika u stručnom štabu Partizana. U pitanju su bivši vezni fudbaleri crno-belih Albert Nađ i Igor Duljaj.

Nađ je već u klubu i poslednje tri sezone je predvodio filijalu Teleoptik, dok je Duljaj bio i u stručnom štabu Aleksandra Stanojevića do kraja prethodne sezone, ali je klub napustio posle dolaska Stolice.

Sva je prilika da su šanse za odlaskom aktuelnog trenera i pre evropske premijere sve veće posle sinoćnjeg poraza od Novog Pazara, jer čelni ljudi u klubu računaju i na šok terapiju u vidu novog trenera, koji bi predvodio tim protiv Kiprana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROŠTAJ OD MADRIDA: Sjajni Čeh izbacio Nadala!

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati četvrtfinale mastersa u Madridu. Poražen je sa 2:0 od Čeha Jirija Lehečke pred domaćom...

POVEZANE OBJAVE