Zvezdin heroj Bukari posle het-trika otkrio razlog svoje velike brzine

Fudbaleri Crvene zvezde večeras su pobedom od čak 5-0 na Marakani otpočeli svoj ovosezonski evropski nastup, a het-trikom je status velikog pojačanja već opravdao fudbaler iz Gane Osman Bukari.

On je za klupski sajt istakao da je srećan zbog ekipe, ali i svoja tri gola.

Sjajna utakmica. Bili smo spremni za nju, borili se od početka do kraja i srećan sam zbog ekipe što smo ostvarili trijumf. Srećan sam i zbog sebe naravno, nije mala stvar postići tri gola na utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona, nije krio radost brzonogi krilni fudbaler.

Govoreći o navijačima, nije štedeo reči.

Prelepa atmosfera, osećam se sjajno da igram pred Zvezdinim navijačima. Hvala im na aplauzima i na skandiranju mog imena. Volim ih! Vole i oni mene, tako da uživamo. Ali znao sam sve o Zvezdinim navijačima i pre dolaska u klub, uvek su ovakvi, rekao je informisani novi ljubimac navijača.

Na kraju je objasnio i otkud brzina kojom je večeras oduševio navijače Zvezde.

Bio sam trkač pre nego što sam se odlučio fudbal. Brz sam, kad imam loptu u nogama, moram to da iskoristim, poručio je Bukari.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZ NESTVARAN DABL DABL JOKIĆA: Marej u drami odveo Denver na Minesotu! (VIDEO)

Košarkaši Denvera plasirali su se u polufinale zapadne konferencije NBA lige. Sinoć su u veoma napetoj utakmici pobedili LA Lejkerse...

POVEZANE OBJAVE